Managed

Service Provider

Talentsourcer MSP: specialist in effectieve inhuur oplossingen

Een modulaire aanpak met de best mogelijke oplossing.

Met onze gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring met de inhuur van flexibele arbeid, staan we talloze (inter)nationale organisaties bij om grip op inhuurkosten en -risico’s te realiseren binnen overheidsdiensten, industrie en zorg.

Door onze modulaire aanpak, kunnen we u altijd een oplossing bieden die het beste bij u past en naadloos aansluit bij uw behoeftes. Dat is ook de reden waarom onze klanten graag met ons werken. U bent verzekerd van snelle oplossingen, kostenbesparingen, hoge kwaliteit en productiviteitsverbetering.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Een optimaal inhuurproces.

Wilt u grip op de kosten voortkomend uit uw inhuur van tijdelijke arbeidskrachten en deze risicovrij inzetten? Dan is een Managed Service Programma (MSP) van Talentsourcer bij uitstek geschikt voor u. Talentsourcer ontzorgt u volledig in de inkoop, het beheer en optimalisatie van uw inhuurprocessen. Wij regelen de inhuur en sourcing van het personeel en beheren de contracten met de leveranciers van verschillende personeelsdiensten.

6 redenen waarom een MSP programma via Talentsourcer interessant is:

Eén centraal punt voor alle inhuur: van aanvraag tot facturatie

Gemiddeld bespaart u 8 tot 10% op HR, Inkoop en inhuur

100% compliant en conform accreditatienormen

Talentsourcer beoordeelt uw leveranciers neutraal en objectief

U sluit tal van risico’s uit die verbonden zijn aan het werken met externe leveranciers

Vereenvoudiging van uw administratie

Vendor Managed System

Om efficiënt te kunnen werken maakt Talentsourcer gebruik van een Vendor Management Systeem. Middels het VMS borgt Talentsourcer algehele compliance en worden krachtige integratiemogelijkheden geboden waarmee we zorgen voor:

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Zij gingen u voor

Benieuwd wat onze MSP Services voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten hoe onze MSP Services ervoor zorgen dat uw inhuurproces voldoet aan alle reguleringen en u direct significant kosten bespaard op uw huidige inhuurtarieven? We helpen u graag verder!

Neem direct contact op met een van onze MSP Specialisten:

Menu