RPO

Inhouse Services

Effectief, resultaatgericht en kostenbesparend.

Het voordeel van schaalbare recruitment expertise in huis. Effectief,
resultaatgericht en kostenbesparend.

Hoe werft u als werkgever het juiste talent, zonder afhankelijk te zijn van kostbare intermediairs? Met onze Recruitment Process Outsourcing (RPO) dienstverlening verzekert u zich van de juiste middelen, prioriteiten en een schaalbare capaciteit. Talentsourcer ontzorgt u op tijdelijke of structurele basis met inhouse gevestigde Recruitment Specialisten die weten hoe ze de juiste talenten aan uw organisatie kunnen verbinden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Onze belofte: “recruitment met maximaal rendement, een concreet resultaat en aanzienlijke kostenbesparingen”

Talentsourcer
best practice.

Talentsourcer heeft jarenlange ervaring met het opzetten, optimaliseren en ondersteunen van recruitment teams. We bieden specifieke expertise, verbetermanagement en projectgerichte volume werving in veelal krappe arbeidsmarkten zoals industrie, overheid en zorg. Onze succesvolle gerealiseerde casussen vindt u onder andere bij NTS Group, LyondellBasell, Sime Darby Oils, Rockwool, Eastman Chemical, Majorel, gemeente Zoetermeer en Stichting Evean.

Optimale wervingskracht

Recruitment-capaciteitsvraagstukken hangen vaak samen met de expansie- of reorganisatie-behoeften van een organisatie. Recruitment Outsourcing is in veel van deze gevallen een effectieve en efficiënt toepasbare oplossing. De RPO dienstverlening van Talentsourcer brengt u meer dan het vervullen van openstaande vacatures alleen. We ontzorgen en begeleiden de vacaturehouders, optimaliseren het gehele uitvoeringsproces en zorgen voor een gegarandeerd rendement. Daarbij maken we aan de voorkant duidelijke afspraken over hoe en wanneer we het geoptimaliseerde recruitmentproces weer aan u overdragen.

Focus op nu en later

Wijziging van focus, verbreding van diensten of markten of het versterken van uw slagkracht vragen om het aantrekken van gekwalificeerd personeel. U gaat op zoek naar talentvolle medewerkers die passen bij uw organisatie en die uw doelen ondersteunen.

Talentsourcer weet welke wervingsstrategie het beste aansluit bij uw cultuur en de gewenste prestaties. We zijn proactief in onze werkwijze en werven geschikte talenten in de juiste doelgroepen met lange termijn succes als uitgangspunt. We ontzorgen en coachen uw lijnmanagers over de hele linie. Vanuit een focus op toekomstige behoeften én een focus op noodzakelijke inzet in het hier en nu. We denken niet alleen in termen van vacatures vervullen, maar helpen de vacaturehouder bij het focussen op specifieke expertise of specialisaties die het team op de middellange termijn nodig heeft. Dat vraagt om een open dialoog en praktijkervaring. Wij monitoren de trends in uw arbeidsmarkt en signaleren wanneer er in bepaalde domeinen iets verandert. Slagvaardig en weloverwogen nemen we de verantwoordelijkheid voor het complete proces van onderliggende systemen en processen van werving tot onboarding.

Wilt u kosteloos inzicht in welke voordelen RPO u biedt in besparing en optimalisatie?

Hoe pakken we het aan?

Zij gingen u voor

Benieuwd wat onze Inhouse RPO Services voor u kunnen betekenen?

Wilt u een kosteloze quickscan laten uitvoeren om het optimalisatie- en besparings-potentieel binnen uw recruitment capaciteit te concretiseren? We helpen u graag verder!

Neem direct contact op met een van onze RPO Specialisten:

Menu