RPO

Shared Services

Flexibile recruitment support op afstand

Een effectieve alles-in-één-oplossing voor werving op afstand

De Talentsourcer RPO shared service dienstverlening geeft u als organisatie de beschikking over een direct inzetbare en schaalbare recruitment capaciteit op afstand, tegen een scherp vast tarief per vacature. Hiermee creëert u een uiterst effectieve flexibele schil rondom uw eigen recruitment capaciteit en voorkomt u onnodige kosten van arbeidsintermediairs.

Door het inzetten van recruitment outsourcing en de schaalbare capaciteit vanuit de Talentsourcer RPO shared services, bent u niet langer afhankelijk van spontane sollicitaties. Er wordt proactief contact gelegd met passieve kandidaten in de arbeidsmarkt die momenteel in een vergelijkbare functie werkzaam zijn. Hierdoor wordt de doorlooptijd van vacatures verkort en worden uw vacatures effectief onder de aandacht gebracht bij de juiste doelgroep, wat resulteert in een snellere invulling met betere kandidaten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Een professioneel recruitmentproces

Een goed begin is het halve werk. Zo ook in recruitment. Talentsourcer heeft 10 jaar best practices verzameld ten aanzien van recruitment outsourcing bij ondernemingen die in staat zijn geweest om hun recruitment te versnellen en de kwaliteit van nieuwe medewerkers te verhogen. Deze inzichten en ervaringen zijn de basis van de Talentsourcer werkwijze.

Geen vacatures, geen kosten

De Talentsourcer RPO shared services zijn volledig flexibel en op vacature-niveau inzetbaar. Hiermee heeft u middels recruitment outsourcing altijd een recruitment specialist tot uw beschikking zonder dat u vastzit aan een contract of arbeidsovereenkomst. U betaalt alleen wanneer en zolang u onze capaciteit nodig heeft.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bereken de kostenbesparing met onze calculator!

Besparingscalculator RPO Shared Services
(bruto jaarloon + vakantie geld)
%
(procentueel)
(in kalenderdagen)

Efficiënte wervingsmiddelen

Indien u zelf niet beschikt over een recruitmentsysteem en/of carrière website, faciliteert Talentsourcer ook deze oplossing. Met het recruitmentsysteem van Talentsourcer automatiseren we het sollicitatieproces voor u en zorgen dat u efficiënt rendement haalt uit de outsourcing van uw werving. Alle sollicitanten worden conform de privacywet bewaard voor toekomstige vacatures en we zorgen dat u minder tijd kwijt bent aan administratieve taken.

60% van de sollicitaties worden inmiddels mobiel gedaan. Met onze slimme carrièrepagina haalt u optimaal voordeel uit de mobielvriendelijke (responsive) vormgeving en onze Search Engine Optimization (SEO) oplossingen. Uw vacatures worden doelgroepgericht geschreven en conversie-gericht gepubliceerd zodat uw vacatures optimaal vindbaar zijn en uw werkgeversmerk voor een goede “klik” zorgt.

Zij gingen u voor

Benieuwd wat onze RPO Shared Services voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten welke shared service voordelen concreet voor u gelden en hoe we de hoge kosten van werving & selectiebureau’s voorkomen? We helpen u graag verder!

Neem direct contact op met een van onze RPO Specialisten:

Menu