Total Talent

Acquisition

voor een wendbare organisatie

Een totaaloplossing
voor de instroom van tijdelijke en vaste arbeidskrachten

Een totaaloplossing voor de instroom van tijdelijke en vaste arbeidskrachten, dat is de essentie van Total Talent Acquisition (TTA). De combinatie van een Managed Service Program (MSP) en Recruitment Proces Outsourcing (RPO) zorgt voor een schaalbare en effectieve inrichting van de totale personeelsinstroom binnen uw organisatie. De regie tussen werving, onboarding en het organiseren van talentstromen wordt niet langer verdeeld onder verschillende stakeholders, maar wordt centraal georganiseerd, beheerd en geoptimaliseerd. Maximale flexibiliteit, tegen schaalbare kosten, door de inzet van specialistische kennis en middelen.

Datagedreven intelligentie in inhuur- en recruitment-management

De inrichting en optimalisatie van uw inhuur- en/of wervingsproces wordt door Talentsourcer datagedreven vormgegeven. We vangen, registreren en interpreteren de beschikbare informatie om zoveel als mogelijk op basis van feiten tot een marsroute naar continu-verbeteren te komen. Hierbij kunt u o.a. denken aan perspectieven zoals:

  • inhuurkosten
  • wervingskosten
  • leveranciersinformatie
  • procesefficiency
  • klanttevredenheid
  • arbeidsmarktinformatie
  • systeemkosten
  • tijdsbesteding
  • compliance

Hoe het werkt

Optimale afstemming tussen flex en vast

Het samenbrengen van vraag, aanbod, benutting en de ontwikkeling van de beschikbare totale arbeidscapaciteit in inhuurkrachten en eigen arbeidskrachten, geeft organisaties de mogelijkheid om integraal gebruik te maken van het “arbeidspotentieel”. Verder kijken dan die ene aanvraag, werkplek of projectopdracht helpt om tot een beter arbeidsrendement te komen. Niet alleen in financiële termen, maar juist ook vanuit de ontwikkeling en binding van medewerkers. Naast de eigen medewerkers, investeert de organisatie zelfs als tijdelijk inlener van uitzend-, detachering- of zelfstandige arbeidskrachten in de ontwikkeling van vaardigheden, competenties en kennis. Iets wat de organisatie-slagkracht en -cultuur ten goede kan komen als de organisatie hier een kwalitatieve regievoering op inricht. Met Total Talent Acquisition faciliteert de MSP / RPO leverancier dit proces. Een pad van continu verbeteren.

Zij gingen u voor

Benieuwd wat Total Talent Acquisition voor u kan betekenen?

Wilt u weten hoe de combinatie van RPO en MSP voor versnelling van uw wendbaarheid zorgt? We helpen u graag verder!

Neem direct contact op met een van onze MSP Specialisten:

Menu